Stor tøjvirksomhed bruger spirituel coach - Spirituelle nyheder

Stor tøjvirksomhed bruger spirituel coach: – Hun griber, hvis de ansatte er ved at falde

Stor tøjvirksomhed bruger spirituel coach - Spirituelle nyheder

I snart tyve år har Lila Haarup som spirituel coach hjulpet Ikast-virksomhedens ansatte med at udnytte deres potentiale. Det giver trygge og loyale medarbejdere.

Hvad sker der, når man erstatter den klassiske HR-afdeling med en spirituel coach? Hvad sker der, når spiritualiteten rykker ind i en branche, hvor deadlines, hård konkurrence og konstante omstillinger er dagligdag?

Svaret kan man finde hos tøjvirksomheden DK Company i Ikast. I snart tyve år har den spirituelle coach Lila Haarup haft sin gang i virksomheden. Hver eneste uge tager hun på en kærlig, omsorgsfuld og alternativ måde hånd om virksomhedens 400 ansatte.

– Jeg hjælper mennesker med at vækste i dem selv og på den måde skabe en anden glæde og få dem til at føle sig mere hele i deres arbejde. Spiritualitet betyder helhed. Så jeg tænker, så hvis vi på DK Company snakker det ‘hele menneske’, så er det jo ikke særlig svært at være spirituel, lyder det fra Lila Haarup.

Alle ansatte kan booke tid hos Lila. Og hos hendes kan de vende alt, hvad der fylder i deres liv – både i deres arbejds- og privatliv. For hos DK Company har de ’det hele menneske’ i fokus.

– Det betyder konkret, at vi ikke kun ser folk fra otte til halv fem hver dag. Det betyder, at hvad de laver i deres fritid, hvordan deres parforhold, deres ægteskab, deres børn har det, har det ligeså stor indvirkning på deres arbejde, fortæller CEO, Jens Obel.

– Lila griber, når man er ved at falde

Lila Haarup cirkulerer rundt i virksomheden. Hun kender alle ved navn, og alle kender hende. Hun ved, hvad der fylder hos den enkelte ansatte, hun kender deres familier, deres kollegaer og deres drømme for fremtiden. Den nære, personlige relation er Lila Haarups vigtigste arbejdsredskab, når hun møder de ansatte med åbenhed og ro. Og der er bud efter hende. Hendes kalender er stort set altid fyldt flere måneder frem.

– For mig er det rigtig meget en tryghed. Det er en, der altid har ens ryg. Det kan være jeg har en udfordring på arbejdet, men det kan også være noget, jeg har derhjemme, som påvirker mit arbejde. Hun er sådan en, der altid lige står og er med til at gribe, hvis man er ved at falde, fortæller Annelene Overbye, der er en af de ansatte, der ofte har brugt Lila.

Og det virker. Hos DK Company er langtidssygemeldingerne få. Og den spirituelle coach påvirker også dynamikken i virksomhedens forskellige teams.

– Ligesom at mange virksomheder har kantineordninger, massageordninger og alle mulige andre ordninger, så har vi en ordning her, hvor man kan komme med noget af det, der fylder. Og det kan være privat, det kan være arbejdsmæssigt, det kan være relationen til din forælder, et barn, en kæreste, et mindreværd, nogle mønstre, man har, som man godt selv kan se er uhensigtsmæssige, men man ved bare ikke rigtig, hvordan man ændrer det, fortæller Lila Haarup.

Et fortroligt rum

Hos den spirituelle coach er de ansatte som en åben bog. Flere fortæller, at Lila ofte kan se, hvordan de har det – også selvom de måske ikke helt selv er klar over det.

– Det der, man ikke altid kan sætte ord på, det er hun mega god til. Og så kan hun bare lige se, hvordan man er som menneske og give én en god guidning. Det synes jeg er…

Læs hele artiklen og se videoen om “Stor tøjvirksomhed bruger spirituel coach: – Hun griber, hvis de ansatte er ved at falde” her: https://www.tvmidtvest.dk/artikel/hun-griber-hvis-de-ansatte-er-ved-falde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top