Spirituelle rådgivere

ORDEN.dk

LETHEDsbaseret vækst for dig og din virksomhed - ORDEN.dk

Link: https://orden.dk


I 1990 åbnede jeg mit firma Phønix Centret og jeg har i 26 år arbejdet professionelt som clairvoyant og spirituel mentor, med personlige konsultationer, kurser og foredrag i både Danmark og Norge.

Siden 2005 har jeg haft mit eget “radioprogram” ClairCast, hvor jeg producerer online foredrag og interviews, der gratis kan høres her på hjemmesiden. Det er pt blevet til 101 udsendelser.
I 2008 vandt jeg prisen som “Årets podcaster”.
I 2011 blev programmet nomineret til European Podcast Award og i 2012 vandt programmet prisen i kategorien Personality.

I 2008 begyndte jeg at skrive artikler og det er nu blevet til mere end 450 stk., som alle kan læses her på min hjemmeside.

Jeg har været selvstændig i 27 år og jeg tilbyder kurser, foredrag og online undervisning af høj kvalitet, med fokus på personlig- og spirituel udvikling.

Jeg har været clairvoyant hele livet og har ikke gået på, eller taget uddannelse/kurser på nogen clairvoyance skole eller lign. De fandtes ikke da jeg åbnede min virksomhed. Så alt hvad jeg tilbyder er selvlært.

Jeg føler mig drevet af et ønske om at kunne gøre en forskel, samt kunne glæde, motivere og berige dig der besøger denne side.

Link: https://harthimmer.dk


Jeg er Viviane Aslaug Divine. Jeg er spirituel rådgiver og læser i Akashic Records. Jeg arbejder som mentor og katalysator for at hjælpe folk med at overvinde de forhindringer de har, for at deres sjæl kan synge.

På min spirituelle vej, har jeg arbejdet med mange forskellige healingssystemer. Bl. a. Shamanisme, Reiki-healing, Kraniosakral terapi, forbindelse til dyr, planter, engleriget og læsning i Akashic Records.

Jeg er uddannet i USA som Soul-Realignment-practioner, hvor jeg har alle moduler der hører til uddannelsen (1-2-3, manifestation og business) Jeg har fundet ud af, at Soul-Realignment er en fantastisk og vidunderlig måde at bringe denne viden fra andre dimensioner (Akashic Records) og faktisk bruge den på et praktisk niveau i vores dagligdag. Soul-Realignment er effektivt! Hver gang du føler dig fastlåst og ikke kan finde en løsning på et problem, så er Soul-Realignment den mest direkte og praktiske måde til at finde ud af hvordan og hvad du kan gøre for at komme videre i dit liv.

Derudover er det vigtigt for mig, at hjælpe med at sætte folk fri, og uddanne dem til at manifestere deres inderste drømme. Det er med dette fokus jeg altid arbejder og underviser.

Jeg bor i Danmark og taler dansk og engelsk. Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde ud af og opdage, hvem du er på sjæleniveau, og hvordan du kan integrere din sjæls talenter i dette liv, og få det liv, som du drømmer om.

Link: http://divinesoul.dk


Rikke er rådgiver, coach og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie.

Det er kombinationen af alle disse elementer, som adskiller hende fra andre rådgivere. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side, når hun arbejder. Rikke er derfor kendt for at turde se tingene fra en anderledes vinkel. Hun arbejder både med virksomheder, der leder efter den helt rigtige kandidat, og med mennesker, der ønsker at udvikle sig – personligt og i forhold til næste skridt i karrieren.

Link: http://rikkehertz.com/


Clairvoyant, coach og mentor

Jeg er født i 1972, mor til Mads fra 2002, selvstændig erhvervsdrivende siden 2008 indenfor personlig udvikling, formidling, kommunikation og administration.

Det falder mig naturligt at motivere og inspirere mine omgivelser og jeg har et medfødt talent for at give et omsorgsfuldt los i rø.. når folk beder om hjælp! Jeg tror på, at man er sin egen lykkes smed, og jeg er ikke så god til navlepilleri. Til gengæld tror jeg på handling, når man vil skabe forandring. Jeg er stor tilhænger af JA-hat, pyt og humoristisk sans.

Jeg har mange kompetencer, metoder og talenter at trække på i mit arbejde. Det være sig fagligt kva mine NLP og Enneagram coaching uddannelser, erfaring fra et rigt (arbejds-) liv, og mine medfødte intuitive evner, som bevirker at jeg spotter det uudtalte, det bagvedliggende og det andre overser.

Jeg er uddannet indenfor coaching, clairvoyance og administration og har kompetence og erfaring med regnskab & økonomi, administration, salg- og marketing, personaleudvikling, coaching og undervisning i NLP, Enneagrammet og clairvoyance mm. i den spirituelle verden, formidling, kommunikation og salgstræning. Jeg har en lang erfaring fra håndværksbranchen, fortrinsvis små og mellemstore virksomheder.

Link: http://ninajohansen.dk/


Spiritualitet og indre visdom

Jeg har altid været bevidst om, at jeg kunne noget med mennesker, at jeg var god til at mærke ind i, hvad der rørte sig, og hvad andre havde brug for.

Jeg har derfor igennem de sidste 19-20 år arbejdet med healing, og endda udviklet min egen healings form – Frekvens Healing.

Evnen til at heale har egentlig altid været der, og med et liv fyldt med op -og nedture, har været med til, at jeg har udviklet og fået skærpet mine sanser og min indfølingsevner, sådan at jeg i dag, udelukkende arbejder med min egen intuition, når jeg healer.

Vejen til at tage 100% ejerskab

Tidligere i mit liv brugt jeg spiritualiteten på den “urtede” (hippieagtige) måde. Det handlede om engle, spirituelle guider, tarotkort etc. -alt sammen hjælpemidler til at jeg kunne nærme mig en højere bevidsthedsfrekvens. Jeg var søgende i mig selv, men fra en lavere “vibe” (lav sinds /og følelsestilstand), og fordi jeg ikke formåede at tage det fulde ansvar, for mit liv og min spiritualitet, lagde jeg istedet ansvaret i hænderne på et sæt kort, eller spurgte guider til råds – det var på en måde nemmere, end selv at skulle mærke efter.

Vi kan selv

Sådan har jeg det ikke mere – ikke fordi der er noget i vejen med “spirituelle hjælpemidler” overhovedet. Men hen ad vejen i min egen udviklingsproces, blev jeg meget bevist, om mig selv, og mine evner, så jeg begyndte mere og mere at turde stole på min egen intuition og den indre visdom vi jo i grunden alle besidder. Når jeg ser tilbage, så handlede det dengang om, at jeg ikke var klar til at tage det fulde ejerskab, for min egen spiritualitet og evner. Jeg tror bl.a. at denne tilbageholdenhed skyldes, at det at arbejde og være i verdenen på en intuitiv måde, kræver en vis portion mod, noget jeg ikke på daværende tidspunkt kunne eje 100%, men sådan forblev det heldigvis ikke.

“Hvis man ikke tager ejerskab på sin egen visdom og intuition, ender man med, at sidde fast i sin spiritualitet og den vækst, man ønsker udebliver.”

Frontløber indenfor den moderne healingsform

Det er efterhånden blevet ret klart for mig, at min måde at arbejde med healing på, er markant anderledes fra de mere traditionelle healingsformer som f.eks. Reiki healing o.lign, hvor bestemte “ritualer og regler” udgør rammen for en healingsform, jeg mener, fastlåser healing i en kategori som er hæmmet og “urtet”. Jeg ser derfor mig selv som en slag brobygger mellem den gamle healingsform og den nye, hvor alle mennesker – også dem som ikke er til engle, Tarot osv. også kan nyde godt af healingens kraftfulde egenskaber.

Frekvens Healing – healing med bevidsthed

Det der gør frekvens heling unik er, at den tager udgangs punkt i dig og din egen healings frekvens, og arbejder i dine følelser. Dvs. det du føler her og nu er mine ”nøgler” til at aktivere din healings frekvens, og så arbejder jeg på flere planer i dig – både i din kerne/essens, din tidslinje, dine cellershukommelse og dine chakraer. Mine evner til at mærke ind i dig både på celleplan og på din tidslinje er et vigtigt værktøj, i den måde jeg arbejder på. Jeg bruger den til at at oversætte dine følelser, og det kroppen fortælle dig, så du selv forstår budskaberne og gør det konkret for dig, så du bliver tydelige i, hvad dit næste step er.

Link: http://www.sineparez.dk


Kom på listen over spirituelle rådgivere og bliv set af 100-200 besøgende i ugen.

Der er to muligheder:
A) Få navn, tekst og link på listen ved at betale kr. 495,- pr. år.
B) Få navn, tekst, link og billede på listen ved at betale kr. 795,- pr. år.

Sådan gør du! Klik ind på Kontakt-siden og fortæl os, om du vil på listen som mulighed A eller B. Derefter modtager du en mail, som du kan sende dit materiale til. Vi opretter dig på listen, når vi har modtaget dit materiale – og så sender vi første års faktura til dig.

Markedsføringen fortsætter indtil du opsiger (min. 30 dage før ny periode/år) aftalen.

Scroll to Top