spirituelle nyheder - clairvoyance - intuitiv rådgivning

Bor du i det rigtige husnummer?

Alt har en vibration – også dit husnummer. Dit husnummer fortæller om den overordnede vibration i boligen. Hvad du ellers har af ting og sager i din bolig, påvirker dig også med hver deres vibrationer – dog er vibrationen fra dit husnummer stærkest.

Der findes som sådan ikke gode og dårlige husnumre, hver vibration kan være med til at lære og udvikle os – dog så er husnummeret 16 ikke fordelagtigt for nogen, idet det kan skabe problemer på mange måder.

Din egen grundenergi (summen af din fødselsdag……f.eks. 18 = 1+8 = 9. 24 = 2+4 = 6. 3 = 3.) har også en stor betydning i forhold til hvordan vibrationerne i de forskellige husnumre opleves. Derfor er det også vigtigt at kende værdien af din egen grundenergi.

Sådan finder du vibrationen ud fra dit husnummer (og evt. bogstav):

Tal i husnummer:

1 = 1
2 = 2
3 = 3
4 = 4
5 = 5
6 = 6
7 = 7
8 = 8
9 = 9

Bogstav i husnummer:

A+I+J+Q+Y+Å = 1
B+K+R = 2
C+G+L+S = 3
D+M+T = 4
E+H+N+X = 5
U+V+W+Æ = 6
O+Z+Ø = 7
F+P = 8

Udregning af vibration ud fra husnummer:

54 = 5+4 = 9
10 = 1+0 = 1
16 = 16
42A = 4+2+1 = 7
281 = 2+8+1 = 11 = 1+1 = 2
73K = 7+3+2 = 12 = 1+2 = 3.

Hvordan er forskellen på vibrationerne i husnumrene?

Her er blot nogle eksempler – vil du vide mere så brug linket i bunden af denne artikel.

Bor du i en bolig med et husnummer som giver vibration 1?
Energien er stærk, positiv og kreativ. Du vil opleve selvtillid, mod, handling, idéer og gode muligheder for succes. Alle grundenergier kan bo sammen med vibration 1. Oplagt til flere og familie.

Bor du i en bolig med et husnummer som giver vibration 5?
Livlig, glad og energisk energi. Godt for penge og økonomi. “Trafikeret” og aktivitet – derfor sværere at få slappet af. Alle grundenergier kan sammen med vibration 5. Perfekt for familie med flere personer.

Bor du i en bolig med et husnummer som giver vibration 9?
Kraftfuld og vild energi – usund at bo i på den lange bane. Flere personer i boligen vil medføre konflikter. Kan påvirke følelser og krop på en negativ måde.

Hvilket husnummer er bedst?

Det kommer bl.a. an på hvad du skal bruge huset, lejligheden, værelset til – og hvor mange skal der bo sammen………..også på sigt. Vælg, hvis du kan og har mulighed for det, et husnummer med vibrationer som passer bedst til dine ønsker.

Bliv klogere på dig selv, dit husnummer og numerologien her: http://electrafrost.dk/blog/saadan-paavirker-dit-husnummer-dig/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top