Spirituelle Nyheder - Clairvoyance Vejledere Politiet i samarbejde med clairvoyante

Politiet i samarbejde med clairvoyante

Spirituelle-Nyheder-Clairvoyance-Vejledere-Politiet-i-samarbejde-med-clairvoyante

Synske mennesker har flere gange hjulpet politiet med at opklare forbrydelser

Dansk politi har i en række de af senere års mest omtalte kriminalsager brugt henvendelser fra clairvoyante i efterforskningen.

Få dage efter at den ti-årige Susan Rasch Ipsen forsvandt fra Tranumparken i Brøndby Strand, fik Glostrup Politi et tip fra to fynske healere, som i detaljer kunne beskrive, hvad der var sket med pigen, og hvor politiet kunne finde hendes lig.

Politiet reagerede i første omgang ikke på henvendelsen, og kriminalassistent Jan Kierch, der var sagsbehandler i Susan-sagen, læste først rapporten fra samtalen med de to clairvoyante fynboer, efter at Susans lig var fundet i et kælderrum tæt på hendes hjem.

»Det var, så hårene rejste sig. Der var slet ingen tvivl om, at de var meget tæt på,« siger Jan Kierch i dag til Jyllands-Posten.

Han inviterede straks de to kvinder, Susan Sylvest Hansen og Marianne Rasmussen, til Brøndby Strand – i håb om, at de kunne være en hjælp i den videre efterforskning.

Senere blev de hentet af politiet i Ribe, som var kørt fast i en række sager om voldtægt af ældre kvinder på Holsted-egnen, og de besøgte et af gerningsstederne, få dage før voldtægtsmanden skød og dræbte sig selv og sin familie.

Susan Sylvest Hansen har desuden hjulpet politiet i Roskilde i en uopklaret sag om et kvindedrab.

Tip fra clairvoyante

Også i eftersøgningen af forsvundne personer vælger politiet ofte at tage henvendelser fra clairvoyante alvorligt.

En vinternat for tre år siden faldt en 20-årig mand i Tange Sø og druknede, og politifolk og Falck-reddere ledte forgæves efter ham i halvandet døgn.

Dagen efter fik politiet en henvendelse fra pårørende, der havde talt med den lokale sandsiger, John Braad, og han vidste angiveligt, hvor liget af den unge mand var.

»Vi valgte at give det en chance,« siger vicepolitiinspektør Jørgen Dorf fra Viborg.

»Men vi fandt ham ikke i første omgang. Det gjorde en lokal dykkerklub derimod et par dage senere – kun 25-30 meter fra det sted, John Braad havde peget på. Hvis der engang skulle komme en lignende sag, vil vi nok være indstillet på at prøve igen. Der er jo noget, der tyder på, at der er mere mellem himmel og jord…,« siger Jørgen Dorf.

En synsk østjyde var selv ved at komme galt af sted, da han…

Læs hele artiklen her: http://jyllands-posten.dk/indland/ECE3281420/Politiet-i-samarbejde-med-clairvoyante/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top