Spirituelle Nyheder - Kraften i at have øjenkontakt - eyegazing

Kraften i at have øjenkontakt: eyegazing

Spirituelle-Nyheder-kraften-i-at-have-oejenkontakt-eyegazing

Den første gang jeg oplevede eyegazing, var jeg fuldstændig overvældet af det, som jeg så og følte. Når man går ind i denne øvelse, kan man både opleve en stærk forbindelse med det andet menneske, visualisering af tidligere liv, visualisering af fremtidige potentialer og meget mere.

Sådan gør du

Eyegazing kan udføres af alle. Oplevelserne vil være forskellige fra person til person, og fra session til session, men alle vil få en eller anden form for oplevelse, som er positiv og gavnlig.

Intention

Uanset om du vil gøre øvelsen alene eller med en partner, er det en god ide, at starte med at definere en form for intention om, hvad du ønsker at opnå med processen. Det kan for eksempel være at få mere harmoni i dit liv generelt, i forhold til en anden person, eller for at se nærmere på noget fra tidligere liv. Du kan også bruge denne teknik til at forbinde dig dybere med en anden, forstå en andens følelser, eller afslappe spændinger. Når du har besluttet dig for din intention, siger du den højt, du kan eventuelt også skrive den ned, og så starter du processen.

Hvis du gør øvelsen med en anden person, er det bedst at I begge to arbejder med den sammen intention.

Sådan eyegazer gør du

Generelt får man det stærkeste resultat, når man gør øvelsen med en partner, men det kan også være en god oplevelse at gøre den selv.

Til at begynde med starter du med at sætte dig behageligt til rette, med enten et spejl foran dig (hvis du gør det alene), eller over for en anden person. Luk øjnene, slap af og fokuser på din intention i et par sekunder. Fokuser på din vejrtrækning og forsøg at give slip på eventuelle forventninger til processen.

Hvis du gør øvelsen alene

Åben dine øjne og kig ind i dine egne øjne i et spejl, og lad dig vænne dig til at se på dine øjne og finde en ro i processen.

Hvis du gør øvelsen med en partner

Åben jeres øjne og begynd at stirre ind i hinandens øjne. Det kan være det er lettere for dig at fokusere mere på det ene end det andet øje, eller at fokusere på ’det tredje øje’ punktet mellem øjnene.

Herefter

Efter et par minutter vil du opleve, at dine omgivelser bliver mere slørede, og til sidst vil du kunne fokusere på øjnene alene. Herfra vil processen variere afhængigt af den intention, du har sat til at starte med. Der kan opstå forskellige farver, former eller ’billeder’ – det kan være du ser at personen ænder køn, alder eller udseende, mens øjnene forbliver de samme. Det kan være der bliver åbnet op for en ’viden’, at du pludselig modtager indsigter der giver dig en dybere forståelse, af noget. Nøglen er blot at lade alt dette være, ikke forsøge at styre processen, men bare opleve det der er, det der sker, det der opstår og ikke forsøge at fortolke eller analysere.

Du kan fortsætte med øvelsen så længe det føles rigtigt for dig, men det anbefales at bruge et sted mellem 2-10 minutter på øvelsen.

Du kan gøre disse øvelser så ofte eller så lidt som du vil. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at gøre det på. Så længe du er

Læs hele artiklen om “Kraften i at have øjenkontakt: eyegazing” her: http://www.annettaagot.dk/artikler/30-spiritualitet/329-kraften-i-at-have-ojenkontakt-eyegazing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top