Spirituelle Nyheder - Flere tager clairvoyant-uddannelse i smug

Flere tager clairvoyant – uddannelse i smug

Spirituelle Nyheder - Flere tager clairvoyant-uddannelse i smug

Flere tager clairvoyant – uddannelse i smug

Clairvoyante rådgivere findes ikke kun i de mange alternative klinikker landet over, de går også rundt blandt os i form af helt almindelige ledere, psykologer, sygeplejersker, pædagoger, coaches og sågar forskere.

Mange tager en uddannelse som clairvoyant, selv om de ikke har planer om at praktisere faget. Mere end halvdelen af eleverne vil udelukkende bruge clairvoyancen som en baggrundsviden i et andet fag – uden at slå sig op på det.

Sådan lyder den entydige melding fra de seks danske clairvoyance-skoler, metroXpress har talt med.

»Jeg har undervist psykologer, sygeplejersker, pædagoger og skolelærere, der mener, at de kan bruge det som en ekstra kompetence. Især sygeplejerskerne har gavn af at lære om emner som positiv tænkning og hjælp fra det åndelige,« fortæller Lone Hertz, som udbyder en af Clairvoyant Foreningens godkendte uddannelser.

Kontroversiel evne

En af dem, der har brugt uddannelsen i sit fag, er tidligere dagplejemor Glenn Larsen:

»Jeg har haft stor gavn af, at jeg kunne bruge min forbedrede indfølingsevne til at finde ud af, hvad de små børn havde behov for. De kan jo ikke sige det,« fortæller hun til metroXpress.

Imidlertid har Glenn Larsens ekstra evne vakt en vis mistro i forældregruppen, og clairvoyance-skolerne ser da også, at en del af eleverne efterfølgende lader være med at reklamere med deres ekstra kompetence som clairvoyant, fordi det…

Læs hele artiklen om “Flere tager clairvoyant – uddannelse i smug” her: https://www.business.dk/karriere/flere-tager-clairvoyant-uddannelse-i-smug

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top