Spirituelle Nyheder - Rikke Hertz, clairvoyante bevæger sig ind på direktørgangen

Clairvoyante bevæger sig ind på direktørgangen

Spirituelle-nyheder-Rikke-Hertz-clairvoyante-bevaeger-sig-ind-paa-direktoergangen

Virksomheder bruger clairvoyante til alt fra rekruttering af medarbejdere til forretningsudvikling. Det er en slags terningespil, hvor man tror, at man kan bruge sine fornemmelser, siger professor.

Clairvoyante og bygherrerådgivning.

Den åndelige verden og den erhvervsorienterede kan virke som to noget forskellige størrelser. Ikke desto mindre er der en stærk bevægelse fra det alternative mod virksomheder – og den anden vej rundt. I de senere år har forskning dokumenteret, hvordan yoga og meditation har vundet indpas på direktørgangene, og nu kan virksomhedsclairvoyante være næste skridt i udviklingen.

Det er Lars Friis et godt eksempel på. Han er forhenværende direktør i flere større entreprenørvirksomheder og blev tidligere i år selvstændig med sin egen konsulentvirksomhed, der blandt andet rådgiver i bygge- og anlægsopgaver.

Specialiseret i erhvervsclairvoyance

Skubbet fik han af den spirituelle rådgiver Dortea Berg-Jensen, der blandt andet er specialiseret i såkaldt erhvervsclairvoyance.

”Hun er min lille bestyrelsesformand,” siger Lars Friis, der eksempelvis har brugt Dortea Berg-Jensen til at afgrænse, hvilke områder han ville arbejde med som konsulent.

”Der har hun hele tiden haft fokus på, om der var den energi, der var nødvendig,” siger Lars Friis.

Clairvoyance er påståede evner til at modtage information via oversanselige eller overnaturlige kanaler.

Dortea Berg-Jensen er også underviser på en af de i alt 20 clairvoyance-skoler, der findes i Danmark. Antallet af skoler er fordoblet på 10 år, og ifølge underviserne på fem af skolerne er der blandt de nye clairvoyante særligt interesse for at beskæftige sig med virksomheder.

”Det er virkelig voksende, og mange af mine kunder er ledere, der gerne vil springe ud som selvstændige, eller som gerne vil vækste,” siger Dortea Berg-Jensen.

Samme oplevelse har Erlinng Chriistensen. Han uddanner mellem 8 og 12 clairvoyantstuderende hvert år.

”Og 30-40 procent af de henvendelser, jeg får, har med erhvervsmæssige ting at gøre. Samtidig oplever jeg, at jeg anvendes mere som coach og mentor af erhvervsfolk. Både af ledere og selvstændige,” fortæller Erlinng Chriistensen.

Andre fortæller på deres hjemmesider, at de yder clairvoyant rådgivning til virksomheder om både indretning af lokaler, udvikling af opfindelser, nedskæring og meget andet.

Rikke Hertz gør god forretning

En af de clairvoyante, der har formået at gøre en god forretning ud af sin praksis, er Rikke Hertz. Hun har blandt andet hjulpet med at rekruttere ledere til tøjfabrikanten Hummel, skomærket Bianco og mediekoncernen Warner Bros.

Men der findes ingen forskning, der dokumenterer, at clairvoyance, også kaldet synskhed, kan lade sig gøre, eller at det kan virke i en forretningsmæssig sammenhæng.

Det siger blandt andet professor Helle Johannessen, der forsker i alternativ behandling ved Syddansk Universitet.

”Jeg har aldrig set…

Læs hele artiklen om “Clairvoyante bevæger sig ind på direktørgangen” her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/clairvoyante-bevaeger-sig-ind-paa-direktoergangen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top