Spirituelle Nyheder - Clairvoyance bliver testet

Clairvoyance: Vil jeg møde en ‘tall dark stranger”?

Spirituelle-Nyheder-Clairvoyance-bliver-testet

Glem alt om “Åndernes magt” og mystiske spåkoner i lilla gevandter. Udført rigtigt kan clairvoyance være et glimrende middel til både selvindsigt og udvikling.

Det startede med en middag. En veninde, der har oplevet et lettere kaotisk år, fortæller, at hun er blevet anbefalet at gå til clairvoyant og spørger om, om der er nogen, som vil med? Det er der indtil flere, der gerne vil – faktisk nok til en hel lille udflugt. Snart kommer det frem, at flere i selskabet allerede har gjort sig erfaringer med clairvoyance, det er bare ikke noget, der rigtigt er blevet snakket om. Måske fordi der stadig er et lille tabu forbundet med at søge vejledning i den åndelig verden.

De følgende uger taler jeg med flere mennesker om det, og bliver igen overrasket over, hvor mange positive tilkendegivelser om clairvoyance, der kommer på bordet. Helt almindelige mennesker, kendte ansigter og dybt rationelle karrieremennesker – blandt alle grupper møder jeg folk, der enten har prøvet clairvoyance, eller er nysgerrige på, hvad det mon kan give dem.
Selvfølgelig er der også skeptikere, og dem der kigger på mig, som var jeg drattet ned fra en fremmed planet, bare jeg siger ordet “clairvoyance”. Tendensen er imidlertid tydelig; det er ikke længere skummelt og for skrøbelige, søgende sjæle at bede om clairvoyant rådgivning. Netop fordi de mest professionelle clairvoyante i dag lægger stor vægt på rådgivningsaspektet, hvilket gør en time hos en dygtig clairvoyant til noget, der mere minder om en session hos en psykolog eller coach, end om en seance med spåkonen bag støvede gardiner.

På briksen
Det skal selvfølgelig prøves af! Derfor beslutter jeg mig for at teste på egen krop, hvad clairvoyance, som betyder “klarsyn”, egentlig går ud på. Jeg bestiller tid til en såkaldt “læsning” hos clairvoyant rådgiver Flemming Bille, som jeg har fået anbefalet. Jeg ved stort set intet om ham – og han ved ikke mere om mig, end at jeg er journalist og nysgerrig.
Mine knæ føles som gele, da jeg går op ad den neutralt udseende trappeopgang på Amager. Hvad mon der venter mig? Hvad nu hvis han kan læse ALLE mine tanker? Der er trods alt ting, man gerne vil holde for sig selv. Og er det i det hele taget ikke bare noget humbug det hele?
Men usikkerheden fordamper i det øjeblik, jeg træder ind i Flemming Billes hyggelige lejlighed og bliver bedt om at tage plads i den store, bløde, lilla plyssofa, der fylder godt i den lille stue. Jeg føler mig i gode hænder. Klar til at gå i gang.

– Jeg lukker lige øjnene og finder din kanal. Jeg sætter et par ord på dig som person, for at være sikker på, at jeg har fat i dig. Kan du genkende det, går jeg videre, siger Flemming Bille.

De indtryk han får ind er blandt andre, at jeg har en skæv og anderledes humor, at jeg er en meget målrettet person, der dog indimellem kan være meget usikker og stiller spørgsmålstegn ved egen formåen, hvilket mest er en dårlig vane. Desuden sætter jeg en stor ære i, at gøre tingene ordentligt.

Samme ord ville mine nærmeste nok også hæfte på mig. Jeg nikker. Genkendt og godkendt.
Dernæst fortæller Flemming Bille, at vi alle sammen har guider med os fra den åndelige verden. En som følger os hele livet, og andre, der kommer til, når vi har brug for hjælp til bestemte ting. Min guide er angiveligt en kvinde med stor humor. Det er hende, Flemming Bille får de fleste af sine informationer fra. Dels som billeder, ord og fornemmelser, dels som helt fysiske fornemmelser af, hvordan tingenes tilstand er – om klienten for eksempel er glad eller angst. Noget han selv betegner som ‘udvidet intuition’.

Gode råd og rødhætter
De emner, de fleste kommer til clairvoyant med er arbejde og kærlighed. Og nej, jeg er ingen undtagelse. Vi lægger ud med arbejdet, som min guide påpeger, fylder meget. Det har hun ret i.

– Jeg ved jo, at du bruger din kommunikation i dit arbejde, men du har også andre evner og kompetencer, som gerne må komme i spil snart. Det føles som en udvidelse af det, du allerede gør. Hun bliver ved med at vise mig, at du skal gøre rummene større. Jeg tror, det betyder, at du skal bruge din viden anderledes. Måske har du tidligere været bange for at blande tingene sammen eller tage andre ting ind? Det vil du komme til at gøre, siger han og fortæller, at jeg vil blive kontaktet af en fremdriftig kvinde med rødt hår, der vil skubbe mig i retning af et bogprojekt.

– Og det er lige det, du har brug for. Nogle gange har du brug for et lille puf.

Jeg sætter et mentalt flueben ved “mere handlekraft” og lover mig selv at holde øje med alle rødtoppe på min vej.
Jeg får en række andre interessante informationer om mit arbejdsliv, sluttende af med den opmuntrende konstatering, at jeg kan se frem til et 2013, der vil være fyldestgørende og udviklende.

– Du har brugt nok tid på at sortere fra og bevæge dig hen mod noget, og du står lidt vaklende i forhold til, hvad det næste skal være. Men du er allerede i gang.

Det går op for mig, at han har….

Læs hele artiklen her på: http://www.alt.dk/artikler/alt-tester-clairvoyance

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top