Spirituelle Nyheder - Clairvoyance hvad er det?

Clairvoyance – hvad er det?

Clairvoyance-hvad-er-det?

Maya Fridan er clairvoyant. Hun fortæller her, hvad det egentlig er, hun kan – og hvad du kan få ud af hendes evner.

Vidste du, at clairvoyante får deres viden fra ånderne, som hjælper? Vi har talt med clairvoyante Maya Fridan, som arbejder med at rådgive sine klienter om deres livssituationer.

Ånderne hjælper
”Inden en seance beder jeg den åndelige verden om at være til stede. Jeg har en hjælper, som er ved mig hver gang jeg laver clairvoyance,” fortæller hun.

Hjælperen kommunikerer med klientens hjælper og giver informationerne videre til Maya Fridan. Hun registrerer informationerne som billeder, følelser eller en stemme.

”De informationer jeg får, handler om, hvad der er aktuelt i klientens liv lige nu. Det kan dreje sig om alt fra arbejde og familie til børn og helt personlige ting, der er brug for en afklaring om ” siger Maya Fridan, der fortæller, at hun derudover også får hjælp til at finde ud af, hvordan hun præcist skal formulere sig.

“Jeg mener, at det er vigtigt at understrege, at clairvoyante ikke kommer med endegyldige sandheder, men råd som man frit kan vælge at følge, hvis man vil.”

“Vi kan ikke kan se alt, men får kun de ting vist, som vores hjælpere mener, er det bedste for os lige her og nu i forhold til vores udvikling,” understreger Maya Fridan, som af etiske årsager ikke mener, clairvoyante bør udtale sig om død, ulykke og sygdom.

Du kan ikke snyde
Én af clairvoyancens styrker er, ifølge Maya Fridan, at du som klient ikke kan snyde sig udenom. Ånderne hjælper den clairvoyante til at gå helt direkte til dine problemers kerne.

Maya Fridan mener især, clairvoyancen er en god metode til at finde ud af, hvordan du skal arbejde med dine problemer, og hvor det vil være bedst for dig at søge hen:

”Nogle skal til psykolog, nogle har brug for et fysisk tiltag, nogle skal lære at sige fra, og nogle andre skal noget helt andet,” fortæller Maya Fridan om sine klienter.

Dét kan du bruge det til
I følge Maya Fridan er clairvoyance især god, når….

Læs hele artiklen her på: http://www.udeoghjemme.dk/skaebner/clairvoyance-hvad-er-det

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top