Spirituelle Nyheder - Healing, Clairvoyante Vejledere og Guider - Clairvoyance er blevet alvor

Clairvoyance er blevet alvor

Spirituelle-Nyheder-Healing-Clairvoyante-Vejledere-Guider-Clairvoyance-er-blevet-alvor

For 20 år siden var spåkoner og clairvoyante mennesker underholdning, men i dag opsøges de af klienter, som vil finde vej til livet

Jens Bo Lund på 40 år giver clairvoyance i et lille rum med levende lys, et abstrakt maleri, to stole og en båndoptager, der optager de budskaber, han får fra den åndelige verden til klienten. Båndet får klienten med hjem, og bagefter er Jens Bo Lund selv udmattet af kontakten med »det derude«.

Jens Bo Lund har varme øjne og let til smil. Han er brændende optaget af clairvoyancen og vil gerne dele sine erfaringer fra møderne med lykkelige, lattermilde afdøde sjæle og åndelige guider. Det er kun to år siden, at han begyndte at tale åbent om, at han hele sit liv er blevet bombarderet med informationer om sygdomme, følelser, barndomsoplevelser og fremtiden for sine medmennesker.

– Det var, som om der konstant blev trukket en bred strimmel med alle mulige informationer om mennesker gennem mit hoved. Og jeg troede, det var min fantasi eller bare noget, jeg ikke skulle sige højt, for hvordan kunne jeg vide bedre end andre. Men i dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg får sande beskeder fra den åndelige verden, siger Jens Bo Lund.

Pjuske Rasmussen, formand for IKON-København – en kirkelig organisation, der går i dialog med nyreligiøse bevægelser – siger, at nogle clairvoyante er meget dygtige til at aflæse andre mennesker, og den evne bruger de til at sige generelle ting om vedkommendes liv. Mens andre har kontakt med noget åndeligt og får konkrete budskaber, som de umuligt kunne gætte sig til.

– De får budskaberne fra Djævelen. De ved det ikke selv, men deres evne til at åbne sig for en åndelig verden bruger Djævelen, og de er ikke selv bevidste om, at han er afsender, siger Pjuske Rasmussen.

Vejen til det guddommelige

Siden Jens Bo Lund vedkendte sig sine clairvoyante evner for to år siden, er det gået stærkt. Han har fået sat sit indre informationsbombardement i system og etiske rammer på Clairvoyanceskolen i København og supplerer nu sit arbejde som zoneterapeut med at give clairvoyance fem-syv timer om ugen.

I dag kommer folk til en clairvoyant for at få hjælp til at løse problemer eller for at få et håb. De spørger, om de nogensinde finder en kæreste, et sted at bo eller et job. For 20 år siden var clairvoyance ren underholdning, siger Gjertrud Berlon, som startede Clairvoyanceskolen i 1995 efter 20 år som privatpraktiserende clairvoyant.

Tre fjerdedele af Jens Bo Lunds klienter er kvinder, men i øvrigt har han svært ved at sige noget generelt om dem. Han har både haft selvstændige erhvervsdrivende, akademikere, arbejdsløse, kendte og mindre kendte danskere til clairvoyance.

– Jeg er selv overrasket over, hvor mange forskellige mennesker der tror på clairvoyance, siger han.

Jens Bo Lunds mål med clairvoyancen er, at folk skal anerkende, at der er en åndelig verden.

– Og gennem den skal de finde det guddommelige – sandheden, siger han.

Under en clairvoyance fik han at vide, at han ville blive clairvoyancens ansigt udadtil i Danmark, så han ser det som sin pligt at gøre mennesker interesseret i den åndelige verden.

Derfor holdt han i januar sin første og foreløbig eneste såkaldte platforms-clairvoyance på en kendt café i København. Folk købte billetter til en aften, hvor Jens Bo Lund gik rundt mellem dem og fortalte, hvilke beskeder han fik.

En skulle holde op med at tage bestemte piller, en anden skulle lære at passe på sit sårbare indre, en enke fik at vide, at hun nok skulle få en mand, men foreløbig skulle hun bare nyde sit liv og »tage for sig af retterne« – i øvrigt var hun ret påståelig, sagde Jens Bo Lund, mens nogle lo, og andre blev berørt.

– I begyndelsen pakkede jeg alt ind, men nu har jeg lært, at guiderne nok skal sørge for, at folks verden ikke vælter. Guiderne ved, hvad folk kan tåle at høre. Jeg skal bare formidle, hvad jeg får besked på, siger Jens Bo Lund.

Manipulation

Gjertrud Berlon tror ikke, at det er Gud eller Djævelen, som…

Læs hele artiklen her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/clairvoyance-er-blevet-alvor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top