Spirituelle Nyheder - Healing, Alle kan lære at heale

Alle kan lære at heale – det tager 20 sekunder at lære

Spirituelle-Nyheder-Healing-Alle-kan-lære-at-heale

Lav en forbindelse og forestil dig energien strømme. Det er healing. Men ligesom alle også kan lære at synge, er det ikke ensbetydende med, at alle kan blive sangere. Det kræver noget særligt at blive en dygtig healer.

Hvad synes du om TV 2’s programserie ’Healing – den sidste udvej?, spørger Informationen healeren Steen Kofoed.

“Jeg tror faktisk, det er første gang, en tv-udsendelse prøver at vise, hvad healing kan ud fra en seriøs tilgang. Jeg medvirker selv i første afsnit, hvor jeg over flere måneder healer 11-årige Emil, som har været medicineret kraftigt for ADHD i otte år. Emils ADHD gør ham meget urolig. Jeg plejer at betragte uroen som ild. Under healingen aktiverer jeg hans indre ro – hans vand – som efter gentagende behandlinger får så meget magt, at det slukker ilden i hans hoved. Emil går stadig hos mig, og er i dag fri for medicin.”

Er healing ikke bare noget fup?

“Jo. Hvis man kun tror på det, der kan måles og vejes, så er healing noget fup. Men det er en underlig tilgang at have. De fleste mennesker oplever i løbet af en dag mange ting, som ikke kan forklares, men som vi alligevel tror på. Og vi stoler på vores fornemmelser, og vi tror på kærligheden. Kærlighed kan heller ikke måles, men bliver sjældent beskyldt for at være fup.”

Videnskaben tror ikke på healing. Den kalder gode resultater placebo. Hvad er dit svar?

“Jeg tænker, at lægerne har travlt med at passe på deres verdensbillede. Jeg tror, de er bange. Hvis de anerkender healingens kræfter, føler de sikkert, at de underminerer deres egen autoritet. Og man skal også huske på, at for videnskabsmænd er healing nok det mest langhårede, der findes inden for alternativ behandling. Zoneterapi køber de. Det er noget med nogle nervebaner, der løber gennem hele kroppen. Men healing bevæger sig uden for den fysiske verden. Healing handler om tro og kærlighed, og derfor må lægevidenskaben forkaste det.”

Hvornår mærkede du, at du var voksen?

“Det lyder enormt kedeligt at være voksen, så det håber jeg ikke, at jeg er. Men jeg har oplevet mange ting, som jeg er vokset af. Da jeg var fire år gammel, havde jeg en oplevelse af, at jeg var havnet et forkert sted. Jeg følte, at jeg manglede kærlighed, opmærksomhed og nærvær, og det er nogle voldsomme tanker at have som fireårig. Jeg rettede henvendelse til Gud og bad ham om at komme og hente mig. Mine forældre er blomsterhandlere. Jeg mindes ikke, at de nogensinde har nævnt Gud, så jeg ved ikke, hvor det kom fra, men jeg begyndte dagligt at tale med Gud. I starten brokkede jeg mig kun, men efter mange henvendelser mærkede jeg, at der åbnede sig en forbindelse.”

Hvad er din største oplevelse med healing?

“Jeg åbnede i 2012 et hospital, som hed Sindsro. Der kom ikke patienter, for kommunen ville ikke samarbejde med os og kaldte os skøre. På et tidspunkt lykkedes det os at få 20 krigsveteraner til at flytte ind på hospitalet og modtage healing i 14 dage. En smuk oplevelse derfra, som har brændt sig ind, var da én af veteranerne på tredjedagen kom hen til mig og sagde: Det er første gang i 10 år, at jeg oplever, at jeg kan…….”

Læs hele artiklen her på: https://www.information.dk/moti/2016/06/kan-laere-heale-tager-20-sekunder-laere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top