spirituelle nyheder - clairvoyance - intuitiv

E-BOG: Den spirituelle verden

spirituelle nyheder - clairvoyance - intuitiv

En bog om personlig udvikling, clairvoyance og ånder

“Den spirituelle verden” er en fortælling om den åndelige verden. Dette er fortællingen om dens opbygning, hvad den indeholder, karma og reinkarnation og afdøde på besøg i den fysiske verden.

Sebbastian Munk Lorantius fortæller på humoristisk og skarp vis om de teoretiske ting og den basisviden der ligger omkring clairvoyance og afdøde-kontakt og om sine egne oplevelser igennem tiden med den åndelige verden. I bogen finder du ligeledes gode teknikker til at beskytte dig selv og rense dig selv, hvis du er særlig sensitiv. Og netop i denne bog bliver også beskrevet særlig sensitivitet, især blandt børn.

Denne bog er for alle med nysgerrighed og åbenhed for den åndelige verden. Denne bog kan give dig et indtryk i den åndelige verden og åndeligheden i os mennesker. Måske ved du noget af det i forvejen. Måske lærer du noget nyt?

Det er dog vigtigt, at du danner dit eget indtryk af hvad DU tror på, for husk: Hvert et menneske har ansvaret for sit eget liv og sin frie vilje.

E-bogen kan bl.a. købes her: http://www.boghandleren.dk/andre-boeger/sebbastian-munk-lorantius/den-spirituelle-verden/p-346351/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll to Top